Qui som

La història de Pepus es remunta a l’any 2003. Va ser llavors que Miquel Tapias, actual propietari de l’Espinaler i quarta generació de la família Tapias al capdavant del negoci, va decidir crear una segona marca de conserves de peix i marisc.

El nom de la marca és un homenatge a un pescador de Vilassar de Mar, el poble d’on és originària la marca Espinaler, que freqüentava diàriament la taverna Espinaler. Amic personal de la família Tapias, Pepus era una persona molt estimada a la vila. L’any 2003, amb el pescador ja mort, Miquel Tapias va posar el nom de Pepus a la segona marca de conserves de l’Espinaler com a record del seu fidel amic.

L’any 2015, es rellança la jove marca amb una nova imatge corporativa. El packaging presenta una original imatge jove, fresca i plena de color, amb la idea de projectar Pepus al gran mercat.

El nou packaging permetrà la venda de productes més enllà de les fronteres catalanes, on el costum de fer el vermut no és tan conegut. Però l’atractiva imatge i el prestigi de la marca mare, Espinaler, permet a la firma catalana fer unes previsions molt encoratjadores.
Està previst que Pepus desembarqui al mercat asiàtic i europeu.